tirsdag 23. desember 2008

23.desember


Så er det ferdig julepynta både heime og på stølen. Var på fjellet og pynta juletre i dag, og gleder meg til å komme opp 2. juledag sammen med Ekebergfolket. De kommer nok til å være der noe Låplassfolket også. Og forhåpentligvis kommer det gjester innom - det er trivelig. Det er kjørt opp skiløyper, så hvis det ikke blir vind kan det bli noen fine turer.
Kango har ikke vært i form i dag, forkjøla og slapp. Håper det går fort over, vet at Nalle hadde noen dager for litt siden.
Nå skal jeg ta et glass rødvin og kose meg foran TV. Må lade opp til den store grautfesten i morgen, i år blir vi 18 til bords. Og vi har bare en mandel og en gris. God kveld !

fredag 19. desember 2008

Juleferie !!!

Fredag kveld - ferie de neste 16 dager !!! Veldig lang skoleferie i år, det skal bli godt. Siste uke har vært hektisk : generalprøver,stor julefest torsdag kveld
(skikkelig grendeskolefest med skuespill, kor , snitter, kaker, juletregang og lotteri ) Fredag : Opprydding, film på storskjerm, kakespising og skolegudstjeneste.
Tirsdag var vi på konsert med 6. og 7. kl på Nes i kulturhuset. Mange gode solister, men da vår Anita sang "The winner takes it all" var det nesten så håret reist seg på hodet mitt. OG tårene kom, men det gjør de som regel når Anita synger.
Onsdag var vi på stølen, leif Sten la inn strøm i nyestua. Det ble koselig. Og jeg fant fram nisser og la på juleduker.
Dessverre rakk vi ikke den planlagte Nalle - turen, Kango var ganske fornærma tror jeg. På fjellet stod han i bånd hele tida ettersom det FØRSTE han gjorde da vi kom opp, var å stikke av nedover veien. Nå håper vi å treffe deg en av de første dagene , Nalle !!!! Meld fra !! I Miss You





onsdag 10. desember 2008

Onsdag 10.12


Fin, kald onsdag. Fri idag - det er ikke så verst å være over 60 med litt mindre undervisningstid. Starta dagen med kjøkkenskapsrydd/vask. Så dro vi på stølen for å sjekke tilstanden der. Alt i orden, +10 inne. Fyra opp og bar inn ved. Kango stakk ned til naboen ganske fort og ble hentet hjem og satt i bånd. urettferdig.... naboene dro på skitur og, hunden fikk springe løs, URETTFERDIG !

Hundelivet så betraktelig lysere ut da vi dro til Nes for å gå tur med Synøve og Nalle. En skikkelig runde for gutta boys med mye spennende lukt. Damene skravler og glemmer bort alt som har med trening å gjøre, og gutta storkoser seg. Slikt blir en ganske trøtt av...

søndag 7. desember 2008

Søndag 7.12


Jula nærmer seg med stormskritt og jeg gjør ingen ting.. Bare hund og kos. Fredag var det lærerjulebord hos Elisabeth. Trivelig. Etter en noe sen lørdagsmorgen ble det Haugaplassan rundt med Kango . Og så var det kosetrening med Hilde og mange hunder på Låplassen om ettermiddagen. Det ble vel strengt talt ikke så mye skikkelig trening på Kango, heimføingen var mest opptatt av alle de andre hundene - ikke minst Millie, "dama" til Nalle som var på besøk. Men veldig fin trening i å være sammen med andre, og veldig spennende. (Han sovna tvert da vi kom heim)

Søndag hadde jeg planer om litt vasking og div, men det ble ikke noe av det heller. 12 minusgrader ute og sport på TV inne... Det ble en kosetur i skogen, og dermed var dagen gått...

torsdag 4. desember 2008

Tussmørke






















Etter en noe stressende dag på jobb med bl.a strømbrudd ("Lærer -Datan virkerikke !!")
Tussmørke og vinteridyll i skogen i dag. Har kjøpt høye gamasjer, det trengs når vi skal gå opp skogsstiene våre.

onsdag 3. desember 2008

Onsdag 3.12




Så godt å stå opp og vite at det er fridag !

Idag ble det en rask støvsuger-runde og en runde med støvfilla før vi kjørte til Bergheim for å besøke Nalle. Fin tur etter veien i skikkelig jule-landskap før "gutta" fikk herje sammen på et jorde.

Vel hjemme igjen ble det en dusj og en tur til Gol. (Alle planer om å gjøre noe fornuftig ble glemt..) Kjøpte med Kina-mat hjem. Kort sagt: En flott dag uten stress. Kango var trøtt og veldig fornøyd med dagen.


Julestemning på fjellet