søndag 28. februar 2010

Heim til normale tilstander.

Kango og mor har hatt det travelt ei ukes tid. Først besøk heime av datter m mann og 3 barn, så ble de to største igjen på bestemorferie. Det kalde været gjorde at vi holdt oss heime noen dager, men onsdag pakka vi oss til fjells. Der har vi hatt trivelige dager sjøl om været ikke har vært strålende. Vi har gått på ski, akt og leika i snøværet. Mamman kom fra byen med tog fredag og vi feira Heidis niårsdag. Idag dro de hjem igjen med toget, og Kasngo og mor tok en siste liten skitur før vi vaska oss ut og dro heim.

Kango har som vanlig møtt veldig mange hunder på fjellet. Noen går det helt greitt å passere – andre får en jæ.. kjeft. Ikke skjønner jeg hva som gjør forskjellen (Til tross for at jeg har lest og sett på bilder i den tjukke boka..) Men til påske tar vi nok bjeffehalsbåndet i bruk igjen..

vinterf 009

Tannlaus blånisse

vinterf 012

Ikke akkurat påskevær, men stor trafikk i skiløypa og mye å passe på for Kango.

fredag 19. februar 2010

Kango ble litt sur

da han hørte om alle de lekre damene, Nalle. Men nå har Berit også kjøpt seg den dyre hundeboka – så nå forstår vi nok snart alle guttas utfall….

Uke 8 er vinterferieuke, og vi får jentebesøk . Vi reiser trolig til fjells onsdag, så da blir det ingen snusetur på Kango denne uka heller. Men vi kommer sterkt igjen i uke 9 ! Ha det fint til så lenge !

oktnov09 010

mandag 15. februar 2010

Hytte-helg

Vi har hatt ei flott helg på fjellet. Lørdag var det nærmest påskevær – sol over hvite vidder. Litt trått føre , men med Kango som trekkhund gjør det ikke så mye, vi kommer oss ganske fort fram. Traff ganske mange hunder, og flere av dem var løse men det gikk ganske bra. Kango bjeffa på noen, men andre passerte han uten en lyd.

Hadde ikke kamera med, med jukser og setter inn et bilde fra samme område og med samme vær fra ifjor:

1.februar 09 004

Trivelig besøk av hyttenaboer om kvelden – ost,kjeks, rødvin og Ol

Søndag fikk vi overskya vær og mildere. Kango og jeg var tidlig ute og fikk oss en lang tur ganske aleine i fjellet. Det var kjempeføre og det gikk fort som rakkern med Kango på trekk. Det er så moro !!!!!

Om ettermiddagen var det far sin tur. Kango var like ivrig, så de fikk en flott tur. De traff Kjakan – en elghund fra Rukkedalen som vi har vært litt hissige på før. Og denne gangen var Kango heldig : De tøffe karene slapp hundene løs slik at de fikk bryne seg litt på hverandre. Det var visst kjempemoro – de holdt på i en halv time (!) og det gikk veldig bra. Iflg far var det Kango som var sterkest og hadde overtaket… Etterpå gikk han lydig videre . Heldige Kango som har en modig far (Mor er jo pyse når det gjelder å slippe gutta løs…)

Grå elghund-maken til Kjakan

lørdag 6. februar 2010

Slik går dagene

Det er lite å berette herfra. På jobb hver dag, en sparktur, nye elgspor – det var det. Men vi er fornøyde, Kango har fått et nytt elgbein og er travelt opptatt med det.

OG vi har fått ny spark av far – den går kjempebra !!!


Julestemning på fjellet