søndag 1. februar 2009

Hyttehelg

Vi har hatt ei flott helg på fjellet. Dro opp fredag ettermiddag – kom fra –15 til

-3. Lett å fyre opp hytta. Fredag kveld var jeg på besøk hos Turid på hytta hennes. Det ble en trivelig kveld med ost og vin og MYE prat.( Selvfølgelig om alt som er viktig her i livet, en del om “gamle dager” og en del om stoda her og nå …)Slike jentekvelder burde en bevilge seg oftere.

Hjemturen utpå natta foregikk på truger og med hodelykt, med en noe vaklende gange begynte jeg å tenke på Hjalmar Johansen og Fridtjof Nansen….  Dessverre var ingen fotograf tilstede. Tenkte litt på en “rekonstruksjon” med fotograf dagen etter – men det ble med tanken. Ergelig for dere.

Lørdag opprant med strålende sol og –3, på Nes var det visst – 20. Kango og jeg dro ut tidlig og fikk en flott tur med fjellet helt for oss selv. Traff ikke “røkla” før på heimvegen. Med SÅ mye laushunder og en veldig ivrig Kango er det en fordel å unngå den verste rushen.

DSCN1192

Lørdag kveld spiste Gunnar, Turid og jeg middag hos oss – veldig trivelig. Turid kom seg velberga heim med ski og hodelykt, det vil helst gå bra…

Søndag tok vi sjansen på tur sammen. Turids Fia kan være ganske ilter i forhold til andre hunder, men hun gikk bra sammen med Kango. 9 år gammel, men lett og sprek – Kango sleit med å holde følge. Litt ergelig var nok det, men han veldig fornøyd med å ha med “kvinnfolk” på tur.. Vi dro igjen ut tidlig og fikk en flott tur. Tilbake i hytta kl 13. Så hadde vi kaffibesøk – Hedvig og Odd var tilbake fra syden. Etterpå dro Gunnar og Kango utpå tur og tok en bra runde. Imens fikk jeg besøk av fetter Ulv, kjempeartig å se dem og høre nytt om onkel Bjørn og slekta ellers.

Ei kjempetrivelig helg – nå er vi heime att og Kango sover som en bjørn….

DSCN1198

DSCN1196

2 kommentarer:

  1. Å så fint! Vi har surra og gått på ski nedi bygda, mellom 15 og 20 minus... Men vi går oss fort varme!
    Mye laushunder på fjellet, sier du? Tror kanskje det er best vi holder oss her nedi da...

    SvarSlett
  2. Nei, da - det går så bra så.. klart vi må til fjells. Gleder meg til å se gutta boys i fint driv innover.

    SvarSlett


Julestemning på fjellet