fredag 13. august 2010

Sommeren 2010

Hjelpe meg så fort den sommeren gikk ! Hva rakk vi egentlig ? At tida flyr fortere jo eldre en blir er helt sikkert.

Vi begynte ferien med jentebesøk fra Ekeberg. Fint vær og snille jenter, ei veldig trivelig uke. Vi besøkte Bjørneparken og fikk med oss premieren på Hakkebakkeskogen (sammen med Olav Thon) En kjempefin forestilling, moro både for store og små.

SAM_0568

SAM_0569

SAM_0551

Det ble leika ganske mye i leikestellet denne uka.Da jentene dro videre på ferie brukte vi noen dager på å bli vant med stillheten…

Men så var den blodsportreninga da – jeg la ut spor for Kanog og for Nalle, så bar det til Bergheim der Nøve la ut spor til oss. Iblant gikk det bra, iblant ble det bare rot. Som bonus fikk vi noen fine turer sammen også, veldig trivelig å være på tur med Nøve og Nalle ! Her er vi i Todalen for å trene ferskspor. Vi fant bare en død elg, men vi hadde en veldig fin tur !

SAM_0606

Her er vi i Thoen-grenda :

SAM_0599

Vi har som vanlig vært en del på fjellet, den ene uka med datter og barnebarn på besøk. Her er det vinterveden som skal i hus:

SAM_0582

SAM_0588

Mette minstejente med noen av bestemors heimelaga ekte teddybjørner.

SAM_0577

Til slutt ble vi lei regnvær, sølete stier og våte myrer og dro ned i bygda igjen. Nå håper vi å få tatt sporprøva slik at vi kan få konsentrere oss om hytteliv igjen og molteplukking !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar


Julestemning på fjellet