søndag 7. desember 2008

Søndag 7.12


Jula nærmer seg med stormskritt og jeg gjør ingen ting.. Bare hund og kos. Fredag var det lærerjulebord hos Elisabeth. Trivelig. Etter en noe sen lørdagsmorgen ble det Haugaplassan rundt med Kango . Og så var det kosetrening med Hilde og mange hunder på Låplassen om ettermiddagen. Det ble vel strengt talt ikke så mye skikkelig trening på Kango, heimføingen var mest opptatt av alle de andre hundene - ikke minst Millie, "dama" til Nalle som var på besøk. Men veldig fin trening i å være sammen med andre, og veldig spennende. (Han sovna tvert da vi kom heim)

Søndag hadde jeg planer om litt vasking og div, men det ble ikke noe av det heller. 12 minusgrader ute og sport på TV inne... Det ble en kosetur i skogen, og dermed var dagen gått...

2 kommentarer:

  1. Hei, her fant jeg en fin hundeside. Bra det er flere som ikke styrer med juleforbredelser..men heller holder på med hund. Men bør kanskje komme igang snart?? Ha en fin hundeadventstid!!

    SvarSlett
  2. Hei og takk for i går!
    Det var visst flere som ikke var i det lærevillige hjørnet igår ;o) Ikke rart Nalle var hyper når han hadde dama på besøk kanskje, men det får da være måte på bajas.
    Vi snakkes onsdag. Kango og Nalle har noe å bli enige om igjen nå :o)

    SvarSlett


Julestemning på fjellet