søndag 14. mars 2010

Støls-helg

Kango og mor kasta seg i bilen etter jobb fredag, la i ovnen på hytta og ut på ski. Vi rakk en fin runde, men det blåste og føyka ganske hardt under Trommenatten. Fint med rødvin og stillhet etterpå.

En bra runde tidlig lørdag – greitt å komme seg avgårde før “røkla” med folk og hunder kommer i 12-tida.

Trivelig med gjester om kvelden, et par overnasttingsgjester + Turid og Ørjan -hyttenaboer og venner.Jeg slo til med forrett (!), den falt i god jord – og så Toro tandorikylling . Vellykka måltid med god rødvin til.

Søndag gikk vi tur med Turid og Fia. Kango er lykkelig når vi går sammen med dem. Vi går ut tidlig for ikke å møte altfor mange hunder. Fia er ikke særlig glad i andre tisper. Men idag var det Kango som slo til : Da vi møtte den jæ… vesle gule spetsen (som han ikke kan fordra) sa han fra til Fia: “Kom, vi tar`n !”   Det medførte lurveleven og Turid på rygg med skia i været …  Kort sagt, ei vellykka helg ! (Glemter fotoapp,  bruker et bilde fra samme turen i fjor )

1.februar 09 007

4 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en deilig helg Berit. Hvordan gikk det egentlig med Spetsen?

  SvarSlett
 2. Det hørtes deilig ut, hyttekos med gode venner :)

  Jeg lurte også på om de klarte å ta den spetsen ;-?
  jeg kunne ikke annet en le når jeg leste om hu som lå på rygg med skia i været.

  Ha en fin uke !

  SvarSlett
 3. Har du holdt deg på beina sjøl i vinter, da Berit? Jeg hadde ett skikkelig fall i nysnøen, var på en måte glad jeg var aleine og ingen såg meg - men kunne jo også ha trengt en hjelpende hånd. Slettes ikke en fotograf ;o)

  Det blir nok flere turer på dere, men jammen minker det fort på snøen!

  Spetsen? Hvordan gikk det??

  SvarSlett
 4. Spetsen klarte seg bra - de fikk jo ikke tak i ham. Eieren var litt sur over alt bråket.... Forel har jeg holdt meg på beina, Nøve ! Blir nok verre i påsketrafikken. Satser på å gå tidlige og seine turer for å slippe den verste strømmen med hunder i løypa. (Skjønner ikke hvorfor ALLE må ha hund ????? )(Jo, jeg skjønner dem godt :o) ) )

  SvarSlett


Julestemning på fjellet