mandag 27. september 2010

Ny dag – nye muligheter

En strålende høstdag ! Snøen frista ikke, så vi tok turen opppå åsen her på østsida av dalen . Vi gikk til Lomtjern – her er det veldig idyllisk.  4 svaner og masse ender kosa seg i tjernet i dag. Ellers traff vi på 4 tyttebærplukkere – de hadde bil og altså nøkkel til bommen. Vi gikk fra bommen i haugaplassan. Kango hadde ferten av vilt, men vi holdt oss på veien og droppa fersksportreningen. Er ikke så sikker på at jeg har lyst til å finne storoksen… ihverfall ikke uten Nøve og Nalle…

27.09 Lomtjern 009

Kango satt helt stille og betraktet svanene.

27.09 Lomtjern 006

27.09 Lomtjern 017

27.09 Lomtjern 019

Er kraftlinjer bare skjemmende ? Er neimen ikke så sikker. Uten dem hadde alt vært dekket av skog, trolig ingen vei og dermed ganske utilgjengelig.

27.09 Lomtjern 021

Så er vi heimtur. her ved Krusetjern.

6 kommentarer:

 1. Det var en fin tur!
  Vi møter nok på stor-oksen en dag, vi ;)

  SvarSlett
 2. Hehe - så Kango er ikke så tøff at han tør møte stor-oksen uten Nalle.....?? Jammen, godt dem to har blitt perlevenner :-)

  Flinke Kango som bare ser på svanene i et idyllisk landskap. Flotte bilder, Berit!

  Og så må jeg jo bare få si deg...du trenger slettes ikke ei lita mild tispe til Freestyle-trening!! Snorre er så absolutt en verdig dansepartner, og det er jeg sikker på at Kango er, også...når han får på seg danse-skoa :-))))

  SvarSlett
 3. Kango, ikke hør på Camilla...

  SvarSlett
 4. Nalle vil helst ikke at Kango bryr seg med damene, det er nemlig Nalles bord.. Dessuten har Kango vist vELDIG liten interesse både for lydighetskurs og agility-trening. Han er mest fornøyd i skogen og på fjellet, så det bli nok med det. Han er tross alt verdens beste turkamerat og trekkhund.

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder fra idyllisk natur Berit. Det er ikke alle forunt å være "dansbare";o)

  SvarSlett
 6. Han studerte jo svanene, kanskje svanedansen hadde vært noe for Kango ;o)
  Uansett dans eller ikke en flott tur fikk dere i dag!(igjen)

  SvarSlett


Julestemning på fjellet