søndag 5. desember 2010

Borte bra – heime best.

Lenge sida vi har skrivi dagbok nå. Hva har skjedd i mellomtida, egentlig ? Merkelig som tida flyr for en pensjonist… Men vi har jo gjort rent huset og rydda i skap og kjeller, det tok sin tid. Kango har fått turene sine, sjølsagt.Krusetjern 006

Vi har vært 14 dager på Tenerife. Har aldri hatt så lite sol på en sydenerie, men det var varmt og vi slappa av og bada. Var på La Gomera på dagstur, der hadde vi aldri vært. De siste dagene fikk vi skikkelig uvær med vind,regn,torden og lyn. Ganske heftig og ganske vått.. Bodde bra i leilighet på Park Santiago 3, leide av ei koselig engelsk dame som bor der nede.

Tenerife 2010 001

Så bar det heim til vel 20 minusgrader, det ble litt av en overgang. Kango hadde hatt det som plommen i egget hos “fosterforeldrene” sine. Han hadde nok fått ligge mer inne ved ovnen enn han gjør hjemme, og han hadde fått lang tur hver dag.

Nå er det jeg som drar på meg varmedressen og tar en tur i kaldt klarvær. Bare vi kunne få litt mer snø nå, så hadde alt vært perfekt.

05.11 016

05.11 006

05.11 012

3 kommentarer:

 1. Da har dere jo fått alle årstidene i bøtter og spann her nå Berit.

  Borte bra, men hjemme best. Et godt ordtak synes jeg:o)

  Nydelige bilder. Milli likte særlig godt det bildet nederst;o) Hun kunne nok godt tenkt seg at kjekke Kango hadde vært med opp til Monica den kvelden vi var der. Nalle synes nemlig at Wilma var skitlekker den kvelden;o)

  SvarSlett
 2. Vi har savna dere, både på blogg og i 'real life'. Vi treffes plutselig en dag ;o)

  SvarSlett
 3. Så flotte naturbilder og av Kango, Berit:o) jeg har skrolla nedover og det ene fine bilde etter det andre dukker opp:o)
  Du må bare sette opp samme panelet som jeg har;o) kjekt at du likte den nye veggen min:o)

  Ønsker deg ei fin førjulstid!!!

  SvarSlett


Julestemning på fjellet