mandag 5. januar 2009

Godt Nytt År !

Så er vi tilbake på jobb. Det ble en lang og fin juleferie. Først 2 dager heime , så dro vi til fjells. Der har vi hatt nydelige dager, både vær og føre har vært upåklagelig. Fin temperatur, alle har vært ute på ski og aking hver eneste dag. Byjentene har storkost seg med snø og skiføre. De voksne har veksla på å gå med Kango - han er blitt kjempesterk og flink til å dra. Litt slitsomt fordi det er ganske mange løshunder OG løpske tisper, mor ble dradd overende iblant... Men stort sett gikk det bra. Når han ikke har vært på tur, har Kango vært postert ute - han har mye å passe på med så mye folk og hunder i løypene ! Heldigvis gjør han ikke mye, men det hender han ULER : "Damer ! Kom hit ! Jeg er bundet, men veldig sprek og tøff ! "
Vel hjemme lørdag gikk han rett i hulen sin og sov i flere timer...

4 kommentarer:

 1. Utrolig morsomt å gå tur med deg Kango - og utrolig flaut å ligge langflat i løypa mens du rir på en 7 mnd. gammel Leonberger... Men sett bort fra det hadde vi en veldig fin tur. Satser på å stå opp i 6-tiden i påska slik at jeg får full effekt av trekkraften din uten å møte andre hunder. Tusen takk for ei kjempefin jul!

  SvarSlett
 2. Din heldig-gris-Kango!!!
  På Bergheim har det vært kaldt for mor mi, men vi har gått turer på de samma kjedelige stedene... (Det har kanskje ikke vært så verst egentlig likevel, da men)
  Gleder meg til å gå tur med deg igjen iallefall!
  Bråka du ikke i skiløypa?!?
  Hilsen Nalle

  SvarSlett
 3. Måtte bare innom og se på de nydelige bildene igjen...

  SvarSlett
 4. Hei Berit og Kango.

  Jeg skjønner at dere har hatt ei fin jul. Nydelige bilder også, jeg lengter til fjells!!!!

  Takk for koselige mld på bloggen min. Korthåren min har nå fått navnet "Ebbie", det er jo ganske likt hennes opprinnelige navn.
  Håper hytta er beboelig i vinterferien, for da bare MÅ jeg hjem en tur. Kanskje kunne det passe med ei treningsøkt på Låplassen da?
  Håper du og Nøve har hatt en fin og pratsom tur i kveld. Det har dere nok sikkert, kjenner jeg dere rett.
  Klem fra Hilde.

  SvarSlett


Julestemning på fjellet