torsdag 22. januar 2009

Torsdag

NÅR ELGHUNDEN VÅKNER…. I dag tidlig da vi skulle hente Hallingdølen, var Kango i 100 før vi var ute av døra. Svaret fikk vi da det ble lyst, spor etter tre elger på jordet. Takk og pris for at mor tar på bånd før vi går ut, ellers hadde han nok kryssa vei og jernbane uten å betenke seg..

Så tok jeg sjansen på Haugaplassveien igjen. Jo det var LITT mindre glatt, men det blir veldig vanskelig i nedoverbakkene når Kango får ferten av elg i nærheten. Vel, vi kom helskinna heim til slutt, men det blir ei stund til vi går runden igjen.

Ellers er jeg veldig fornøyd med å få til ny blogging ! Tror jeg må sette inn et bilde i dag og. Dette er fra april i fjor da vi hadde noen flotte skiturer etter påske. Dit skal vi gå med Nalle og Nøve snart !

DSC_0987

3 kommentarer:

 1. Så flott bilde av Kango. Han er en staut kar!! Tenker han hadde sprunget som et olja lyn etter elgene. Det hadde vært morsomt for han, da, men ikke for mor!

  SvarSlett
 2. Kango er ett prakteksemplar av en elghund,han!

  Vi gikk på ski bortover vegene her idag, Nalle dro skikkelig når det gikk i "hans" retning (mot Vicky). Vi såg mange ferske hjortespor ;o) Jeg kommer vel til å kjenne turen i låra, men etter noen dagers trening - er vi klare for fjellet!

  SvarSlett
 3. Vi har gått en liten skitur bortover vegen idag også. Nå såg vi mange ferske elgespor! Du skulle nok ha vært med oss da, Kango! Nalle blir igrunn ikke så ivrig på spora, mer interessant med elghundene som har flytta inn borti her.

  GOD HELG!

  SvarSlett


Julestemning på fjellet