mandag 24. august 2009

Bestemors skrytealbum 2

Siden sist: Er igang på jobb, det krever sitt. Alltid litt stressende ved skolestart. Hadde ei fin helg på fjellet – 2 fine turer, 1kg molte (veldig blaut), deilig middag hos Turid lørdag. Hedvig, Odd og Turid spiste røye (kjøpt på Myking) og ørret (fiska av Gunnar søndag morgen) hos oss søndag. Flott vær begge dager, fotoapparatet lå på Nes…

Kango var nok litt sur fordi han ikke fikk være med på kurs… men fjelltur sammen med Fia hjalp på humøret. Og en liten trøst var det vel at ikke Mozart fikk være med heller…

Idag har både jeg og Gunnar vært på besøk i valpegården på Brenno. Det er vanskelig å ikke smelte….. Har VELDIG lyst på den svart/brune tispa… Det går vel an å sterilisere ????    Hjeeelp, nå må vi være FORNUFTIGE !! Eller kanskje ikke ???????  Se selv:

valper 001

valper 012

valper 002

3 av oss er allerede tinga bort…. Han som ligner mest på Kango blir hos islendingen som bor på Brenno, så han får vi ihvertfall følge med på.

10 kommentarer:

 1. Endelig skikkelig blautmolter - hihi ;o)

  Valpene er så nydelige!! Jevnstore også, ser det ut til. Men det er nå en som skiller seg litt ut..

  SvarSlett
 2. Den brune er sjølsagt pappa-gutten. Den svarte tispa minner veldig om Samo som vi mista da hun var vel et år.....

  SvarSlett
 3. Klart du må få deg en kango datter!...løpetid er løpe tid, den løper forbi og så er alt tilbake til normalen igjen...varer tross alt max 20 dager i året!...ingen problem......Nydelige var de iallefall!

  SvarSlett
 4. Dette var jo noen nyyyyydelige små da Berit, skjønner godt at dere har lyst til å tenke med hjertet og ikke med hodet:o) Har dere mulighet til å omplassere en av dem bare i løpetida? Evt. heller ta en hannvalp (ikke så lett det heller, når dere har falt for den lille, vakre jenta...:o) Jeg hadde gjort det!!!! Dette er ting som kan løses med litt planlegging!

  SvarSlett
 5. Å, ja - enig med Gry!! Jeg hadde også gjort det - så vakker da...sukk..Det er dem alle sammen..
  Du skriver "islendingen som bor på Brenno." Mener du mann eller hund? Nysgjerrig...

  SvarSlett
 6. Å ja, enig med resten av gjengen, la deg friste:o) det blir så gøy for oss å få følge med på Kango`s datter;o) For deg blir det litt ekstra arbeid, for oss mange fine bilder og koselesing:o)))

  SvarSlett
 7. Berit, nå må du svare! Snorredimma har islendere vet du ;o) og jeg er også litt nysgjerrig...

  SvarSlett
 8. He,he. Islendingen er en ung mann. Sorry... Ellers er vi fortsatt på for/imot - stadiet ang valp. Men har bestemt meg for å ta med Kango på "saueren-trening" tirsdag. Jeg gruer INNMARI.

  SvarSlett
 9. Uff, jeg er feig. Vi får prøve det neste år, kanskje...
  Lykke til Berit og Kango! Det blir nok verre for deg enn for han.

  SvarSlett
 10. Lykke til i kveld!
  Du må fortelle om det etterpå,da.

  KANGO - vær flink og gi deg fort ;o)

  SvarSlett


Julestemning på fjellet