søndag 20. september 2009

Septemberhelg

Lørdag tilbrakte vi hjemme – hadde en del å ordne før avreise Mogan neste helg. Men en tur “Haugaplassan rundt” i finværet tok vi oss tid til.

DSCN1594

Om kvelden dro vi til fjells i flott vær. Våkna søndag til overskya og småregn – fillern. Ettersom været ikke var topp dro vi på gudstjeneste (!!!) i fjellkirka på Ranten. Barnebarn Anita skulle synge med barnekoret , ellers er vel ikke vi de ivrigste kirkegjengere – egentlig utmeldt for mange år siden. Men fjellkirka er fin og stemningsfull og med alle barna på høsttakkefest ble det ei en trivelig time.

DSCN1595

Så ble det middag på Nystølkroken.

DSCN1603

Været ble bra etterhvert, her er stemningsbilder fra i ettermiddag:

DSCN1605

DSCN1606 DSCN1608

4 kommentarer:

 1. Så flotte bilder Berit! Det er riktig så stemningsfullt og vakkert nå på denne tiden av året.

  Jeg innbiller meg at det er litt annerledes å være i en fjellkirke enn i en vanlig kirke. Vet ikke hvorfor. Når barnebarnet er med i koret blir det jo stemingsfullt uansett:o)

  SvarSlett
 2. Synd dere ikke fikk brukt den fine lørdagen til en skikkelig fjelltur, men det kommer flere dager. Og alt i alt ser det da ut til at dere hadde ei fin helg! Kango syns det er tøft, bare han får være ute, han :o)
  Sangen til barnebarnet ditt, må jeg få hørt på snart.

  SvarSlett
 3. Så fine stemningsfulle bilder. Kan tenke meg det er spesielt å høre barnebarnet synge i fjellkirken.
  Flott bilde av Kango, blir valp på dere?

  SvarSlett
 4. Flotte høst bilder! Ser at høsten har kommet noe lengere hos dere. Løva har ikke begynt å skifte farge orntelig her ennå! Kommer nok!!
  Så morro å høre på barnebarnet synge i fjellkirken da!! blir en egen stemmning av det!!

  SvarSlett


Julestemning på fjellet