torsdag 6. mai 2010

Kurs i ettersøk av hjortevilt

vest1

Målet er selvfølgelig at mor og Kango (OG Nalle og Nøve) skal få seg slike vester ): bli godkjente ettersøksekvipasjer. (høres ganske flott ut…)

Det er et stykke dit, og kanskje når vi ikke målet heller, men det er moro med trening og fint for hundene å bruke hodet (kanskje heller nesa?)

I kveld gikk vi blodspor ved Trytetjern, for første gang prøvde hunden et spor lagt av andre. Ikke så veldig langt ,men med to vinkler. Kango gikk som en sporhund skal, flott innsats og pølsebelønning i mål. Tro nesten mor var mest fornøyd. Kango gikk rett til et annet spor og fikk prøve det også

(fordi den andre elghunden som skulle gå det sporet  hadde rota seg vekk med en gang ) Så ble det ei pølse til – herlig !!

Neste gang er han lovet et vanskeligere spor, så her må det trenes ! Gikk rett i skogen heime og la ut nytt spor til i morgo. Og det må kjøpes mer blod. Vi var blitt lovet å få blod i kveld, men “blodgiveren” så vi ikke noe til. Så da blir det butikkblod. (Nøve: Neste sporkveld blir onsdag kl 18. Og jeg har fått kursperm til deg. ) hHei då !

5 kommentarer:

 1. Flinke, flinke Kango!! Dette kurset er visst midt i blinken for deg og matmor :-) Nå lurer jeg se....hvorfor fikk du belønning på slutten av sporet og ikke Nalle??

  SvarSlett
 2. Nalle gikk jo en dag for tidlig - de hadde nok ikke kjøpt inn pølser enda... neste gang blir det pølse, Nalle (Og da er Nalle helt sikkert i storform også )

  SvarSlett
 3. Flinke Kango. Høres ut som en perfekt aktivitet for gutten og det blir sikker mange pølser etter hvert. Lykke til videre !

  SvarSlett
 4. Hei og hå, Berit og Kango! Detta var kjempemoro å lese om :o)
  Nå er vi nettopp kommi heim etter en laaang sørlandstur. Vi snakkes på onsdag, men hjeeelp - vi må jo rekke å trene litt først ;o)

  SvarSlett
 5. Nå har det gått to mnd... Det går da sånn noenlunde? Litt etter programmet kanskje, men vi har ikke gitt opp ;o)

  SvarSlett


Julestemning på fjellet