tirsdag 8. juni 2010

Slik går dagene..

Og de går fort ! Det blir lita tid til blogging. Vi legger spor, går spor, syns det går bra, har dårlige dager osv osv. Nå skal vi øve på egen hånd til vi føler oss klare for å gå blodsporprøva. Problemet er nå at det ikke er blod å få tak i, og da får en jo ikke trent heller. Vi gikk et spor idag og det gikk veldig bra. I regnvær går det mye lettere enn når det er tørt. Nå er vi helt blodlens…

Ellers har vi hatt ei trivelig helg med kjempevær og barnbarn på besøk. De leiker så fint , det varmer et bestemorhjerte. Lørdag sang Anita på festspillfrokost, som vanlig med stolte besteforeldre blant publikum.

DSCN0073

DSCN0076

DSCN0077

4 kommentarer:

 1. Så flinke dere er å trene. Det høres ut som dere trives begge to med sporten.

  Så herlige bilder av barnebarna, kjempesøte er de, ikke rart at bestemor er stolt :-)
  Det ser ut som de storkoser seg i hagen, koselig lekehytte !

  Lykke til videre i jakten etter blod ;o)

  SvarSlett
 2. Det ser ut som spor er noe som dere begge trives med. Veldig greit å finne noe som både mor og Kango liker. Hvis ikke blir det mye med bare tur.

  Ikke noe er som barnebarna som koser seg hos bestemor. Det setter mange spor de tar med seg videre i livet. Sånn skal det være. :)

  SvarSlett
 3. Glemte jo å fortelle at jeg har bestilt kickbike - her skal formen forbedres hos både hund og eier ! Dessverre utsolgt, men de venter inn nye i løpet av måneden. Den bør komme mens feriepengene enda varer...

  SvarSlett
 4. Tvi tvi Berit, for både kick bike'n og blod...
  Du glemte enda en ting..bilde av den nydelige sommerjakka du hadde hekla til minste frøkna!

  Da satser vi på at vi rekker innom imorgo, og prøver å snuse oss fram i Kangos gamle blodspor ;o)

  SvarSlett


Julestemning på fjellet