tirsdag 4. november 2008

Onsdag 5.11


Jeg har vært i Oslo fra mandag til tirsdag kveld. Koselig å treffe jentene på Ekeberg, Mette er 3 mnd og stor og sterk og blid. Heidi er 2. klassejente og veldig voksen. Stine er midtimellom og akkurat ferdig med vannkopper, mest opptatt av Karlsonspill på data.

Da jeg kom heim, hadde Kango fått nytt elgbein, noe som er toppen av lykke. Litt dumt ettersom dyretolker Anne Karin Bjørke skulle komme innom etter oppdrag på Gol. Kango måtte få med beinet inn, ellers stod han bare ved døra og peip. Så ble det elgfot på kjøkkengolvet mens dyretolkeren prøvde å "få inn" noe annet enn ønsket om å få gå på elgjakt.
Veldig spennende besøk. Fikk vite at det egentlig bare er småting Kango ønsker forandring på (rent bortsett fra det med jakta..) Litt variasjon i kosten, friskt vann i hundegården hver dag, at far tar seg tid til turer og leik. Ang. fisketurer syns han turen er fin, men fiskingen er kjedelig ... Altså helt enig med Berit !! He he Han er glad for å være hos oss, trives veldig godt i hundegården, godt å høre ! Han er snill,tillitsfull og litt dominant, en sjølstendig fyr (Og det visste vi jo ..)
I ettermiddag skal vi treffe Nalle igjen, vi gleder oss !

4 kommentarer:

 1. Hei Berit og Kango.
  Så koselig å ha barnebarn å reise på besøk til.
  Marko og Fant har også pratet med en dyretolk, og jeg synes også at det var spennende. Mange riktige opplysninger som kom fram, ting dyretolken ikke kunne vite noe om bla.
  Håper at Kango og Nalle hadde det fint i kveld, og at du og Inger Synøve fikk skravla og kost dere.

  Klem fra Hilde.

  SvarSlett
 2. Virkelig spennende med dyretolken.. Er så spent på hva Kango egentlig syns om Nalle. Kanskje det er du og jeg som syns det er mest artig med disse turene våre!?!
  Takk for en fin tur iallefall :o)

  SvarSlett
 3. God helg, Børre!
  Hilsen kompisen på Bergheim:o)

  SvarSlett
 4. I all verden... God helg KANGO - mente jeg!!!

  Og så slenger jeg på denna her...
  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  •Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

  SvarSlett


Julestemning på fjellet