fredag 21. november 2008

Snart helg igjen.

Gutta boys leiker på skaren.


Tida flyr, helg igjen. Hva skjedde i uka som gikk ? Jobb. Nesten mørkt når jeg kommer hjem, så er det å hive på seg turklær for å ta en tur med Kango før det blir mørkt. Turer i skogen der det er snø, bare is på veiene.


Torsdag fridag. Nalle og Nøve kom innom på tur til Gol. Hundene er så gira når de treffes igjen ! Herlig å se de to tøffingene sammen. Denne gangen stakk de av begge, men Nalle kom fort igjen. Kango tok flere runder på egenhånd - han var nok etter rådyr - og mor var ganske bekymra ei stund. Men så kom ha tilbake, akkurat der han stakk Mor var bare blid, men Nalle ga ham ei skikkelig skyllebøtte..


Fredag i begravelse, trist. Så ble det skogstur med hund i bånd etterpå, og sjokolade og rødvin til kvelds.

2 kommentarer:

 1. Takk for sist!
  Det blir spennende å gå en tur i Nes igjen også. Det er ikke sikkert det er så dumt å varierer turene litt. Kanskje vi skal trene litt da? Gå fint i bånd og sånn... Kanskje vi møter andre hunder, da blir det litt av en utfordring for dem. De blir nok like slitne da som etter en jakt-tur i skogen :o)
  God helg!

  SvarSlett
 2. Så nydelig lille Mette er!!

  Jeg skjønner at du og Nøve skal møtes for å gå tur i morgen. Det er vel best å gå med bånd, da, selv om det ikke er så sannsynlig at dere møter på en grevling midt i Nes, kanskje?

  Det blir "kosetrening" på Låplassen lørdag 6.desember kl 16.00. Sjekk www.nesbyenhundeskole.no.
  Håper du og Kango har mulighet til å komme.

  God tur i morgen, husk å oppdatere etter turen, da!

  Mvh Hilde

  SvarSlett


Julestemning på fjellet