onsdag 7. januar 2009

Onsdag 7.januar
I går hadde vi en flott tur i Nes sammen med Nalle. Gutta var happy over å treffes igjen - det kunne høres over hele senterplassen. Nå er det ingen krangling i det hele tatt, de er helt tydelig to kompiser på tur. Vi tok dem med inn på markedsplassen slik at de fikk springe fritt og leike, gjett om ikke det var moro. Vi skal bruke markedsplassen mer og prøve å trene mer på bli og innkalling der.Og vi planlegger å gå i lysløypa bare det blir mer snø.


Lang dag på skolen i dag - naturfag hele dagen. Til Gol for hente ski etterpå - etter middag bar det rett på sofaen. Nå spørs det om jeg ikke må hoppe inn i varmedressen og ta en måneskinnstur i kulda.

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Fin rapport om gårsdagen :o)
    For å få store bilder, må du bruke WindowsLive-greia når du skriver nye innlegg. Når du laster ned bildene, ett og ett,kommer det små firkanter rundt bildet. Dra dem forsiktig ut så store du vil ha dem.
    Vil du ha større bilder på den smale sida, går du inn på gamlemåten, fjerner bildet og laster det ned på nytt. Kryss av på "forminsk til det passer". Ble dette forståelig?

    SvarSlett


Julestemning på fjellet