fredag 15. mai 2009

Dagen derpå

Eventyret var over, Vendela har reist på ferie og Kango syns det er litt stusslig.. Greitt at torsdag var valgt som gutta boys – dag, så skjedde det noe om ettermiddagen. I går var vi 6 hunder og 2 barn , vi begynner å vekke oppsikt i gatene. Børre tilpasser seg gruppa, han har godt av å komme sammen med hanner som allerede har opparbeidet balanse seg imellom. Frøken Kazy sjefer over alle gutta og veldig forlibt i Mozart – de andre trenger IKKE prøve seg.

En koselig tur som startet i regn, hagl og vind og sluttet med sol og iskremstopp på hjørnet. Etterpå var det hjem til oss med Anita og Marte som var alene hjemme og pannekakesteiking. (Bestemor lager nemlig verdens beste pannekaker…)

Artig mail om kvelden fra de som har Kangos søster Dory. De bor i Drammen, kanskje vi kan treffes en gang. Sjekk hvor like disse hundene er !

vår skog 006

Kango

055

Dory

Kopi_av_088

Dory

3057_91081880189_561295189_2886550_5301105_n[1]

Rambo

5 kommentarer:

 1. Du må ta bilde av hele "fantefølget" deres Berit! Det hadde vært gøy å se:o) Mozart er liksom litt "fin" i forhold til "mannfolka" Kango og Nalle, så Katzy liker tydeligvis den litt sånn "upperstiff" typen:o)

  SvarSlett
 2. Håper Kango sov godt i går kveld ;o)
  Visste ikke at'n hadde ei søster! Så moro om de kunne treffes!

  SvarSlett
 3. Kango er en staselig kar.

  Nå har jeg lest innlegg litt tilbake i tid:o)

  gleder meg til å følge med fremover... tenk om du blir bestemor...det skal bli artig å se hvordan valpene blir... far opp av dage;o) eller den artige sorte lappen over øyet som mor:o)

  SvarSlett
 4. Dagen derpå..trodde jeg hadde brukt tittelen før engang, men så var det her jeg hadde sett den nå nylig...

  Håper Kango har det bra!

  SvarSlett
 5. Alt i orden ! Kango ser fram til guttetur, tror jeg. Han uler litt iblant, og vil tidlig ut og se om hun er der, men ellers går det bra...

  SvarSlett


Julestemning på fjellet