søndag 10. mai 2009

Konfirmasjonssøndag

Vi våkna i dag til regn og gråvær, men været bedra seg heldigvis utover dagen. Gubben og jeg tok med Stine (5) og Heidi (8) til kyrkja , Arild og Marianne med Mette (9 mnd) henta mat og dro rett til fjells.

Det gikk greitt i kyrkja. Sunniva er ei rolig og fin jente, flott i ny bunad. Så dro vi til fjells – spiste nydelig koltbord fra Nystølkroken, det var taler og sang og masse flotte gaver, 7 gode kaker og kaffi kokt på misjonskjelen som tar 10 l.

En vellykka dag på alle måter. (Så rydder vi opp en annen dag..)

Heime hadde kango fått Vendela på besøk i hundegården. NÅ hadde vi lest på nett at nybegynnervansker er helt vanlig og normalt, og at mange trenger litt hjelp første gangen. Far tok en tur ut til dem og prøvde med litt undervisning- men han mente ikke det hjalp særlig mye. Likevel så jeg at det var veldig hektisk aktivitet der ute etterpå. Og da vi slapp dem ut senere, var liksom piffen litt gått ut av begge to. har de ordna noe, tro ? Ikke vet jeg- vi får høre hvordan Vendela oppfører seg i morgo. Hun er uansett hjertlig velkommen når det måtte være- men nå MÅ Kango få sove i fred !!!!

Kango og Vendela 005

 Kango og Vendela 004 Kango og Vendela 006

Du kan få 1. etasje du, Vendela!                    Og berre ta for deg av bein og alt !

Kango og Vendela 003

Triveleg med kjæreste !

4 kommentarer:

 1. Så fint at konfirmasjonen gikk så bra.

  La oss håpe det ordna seg for Vendela og Kango. Han er jo forresten en skikkelig gentleman!! Imponerende Kango:o) Blir spennende å lese om fortsettelsen nå.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med konfirmanten, da bestemor ;o)

  Og kanskje det blir bryllup i hundegården? De ser veldig tilfredse ut begge to ;o)

  SvarSlett
 3. Nalle syns dama til Kango er så fin. Blir ho med på tur'n torsdagen??
  Børre kjem iallefall :o)

  SvarSlett
 4. Ho får halde se heime... Men kanskje Argo (border collie, grei gut) kjem sammen med matmor si . Jofrid. DEi har lyst til å vera med, men driv med lembing så berre kanskje.

  SvarSlett


Julestemning på fjellet