lørdag 31. oktober 2009

Nytt kløv !

Mor har handla på nett igjen… pakka kom idag. Vi har vært på prøvetur uten vekt i kløven, Kango gikk kjempefint. (Hadde jo prøvd Nalles en gang før, da )

DSCN1695 DSCN1697

Etterpå blei det leiking med Karo – da går det med lynets fart i store runder. (Artig at ihvertfall en av ungene stikker innom nesten daglig, sier Kango)

10 kommentarer:

 1. Næmmen så tøff kløv du har fått!!! Skal vi bruke kløv på neste snusetur i lysløypa,tru? (nå ser det vel kanskje ut til å bli skiføre,men..)

  så heldig som har ungan i nærheten, da. Heldige dei og, Kango er ett ekstremt godt forbilde :o)

  SvarSlett
 2. Lærer, heter det ETT KLØV??

  SvarSlett
 3. en,ei eller et - veit ikke, må vel slå det opp..tenkte å ta kløv på neste snusetur, det ser ut som han vil gå veldig rolig og fint med det/den/det på ryggen.

  SvarSlett
 4. Søren - det heter visst en kløv - kløven ....

  SvarSlett
 5. Kango, du er bare grisekjekk med den kløven!!!! Også så flink du er med sønnen din. Du er litt av et gubbeemne!!! Hadde det ikke vært for at jeg er forlova, så skulle jeg jammen flørta grundig med deg;o)

  SvarSlett
 6. Jeg må bare innom å si at den kløven var rå-fin...tror jammen jeg skal handle på nett jeg, også. Og så vakre dem er sammen, far og sønn!!!

  SvarSlett
 7. Jeg trur kløv er ett utmerket sjekketriks,Kango! Det tester vi ut neste gang ;o)

  SvarSlett
 8. Den kløven satt jo som støpt på Kango gutten...skikkelig kjekkas!

  SvarSlett
 9. Så fin Kango var med kløven!! Den satt jo helt perfekt!! Så heldig dere er som har fått et melis dryss med snø!! Det blir så mye lysere og lunere da!! Her bare regner det nå. Er så mørkt å trist altså!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 10. Gralla Kango, med ny rålekker kløv:o))) Dere kompiser ruler vel ordentig nå med hver sin kløv. Skulle likt å vært med dere på tur, regner med at dere bærer all nisten for oss damer:o)))
  Skal hilse fra moren min, hun synes at Kango og matmor er så heldige å få ha ein så kjekk sønn på besøk.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett


Julestemning på fjellet