søndag 11. oktober 2009

Værskifte

Etter 14 dager i 30 graders varme er det litt av en overgang å våkne til snøslaps søndag morgen…

Har hatt to supre uker i Mogan-bare finvær-varmt,men med fin havbris,tropenetter,fullmåne,25 grader i vannet ,masse bading, god og billig vin –trenger jeg si mer ?

Mogan 09 027

 

Jo, kanskje litt om katolisismen ? De har så utrulig flotte kirker og små kapeller i byene oppe i fjella:

Mogan 09 011

Mogan 09 014

Nå er vi tilbake til striskjorta og havrelefsa, men HELDIGVIS også tilbake til Kangogutten. Han var veldig glad for å få mor og far hjem i natt – men samtidig er det klart at  han også har hatt en fin ferie sammen med svogers. De er spreke pensjonister som har tatt Kango med på lange turer hver dag. Ellers har han stått på verandaen på Nes  - mye å følge med på der, og han har fått egen sovehule på vaskerommet. Greitt å reise bort når du veit at gromgutten har det bra !

Mogan 09 022

Mogan 09 004

Mogan 09 008

Mogan 09 017

Gran Canarias største krater.

Mogan 09 010

4 kommentarer:

 1. Der så det fint ut Berit. Nesten ingen folk på stranda jo?!

  Skjønner godt at det var litt av en overgang å komme hjem, men det er vel bare å venne seg til tanken på at vinteren er i anmarsj....

  Vi synes det er godt å ha dere hjemme igjen, for det er ikke det samme å lese om "Snuseturene" uten at du og Kango-gutten er med:o) Så altså, velkommen hjem!!!

  SvarSlett
 2. Godt å ha dikkon trygt heime att :o)
  Ikkji skryt, men det e like fint i Haugaplassbakkan!

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder! Har vært en del på Grand Canaria og i purto Mogan. Var dere i den lille byen Mogan? Var der den 12 oktober for 6 år siden å feira Columbus dagen. Da fikk vi god mat og drikke på kirke bakken!! Helt uforglemmelig!!
  Må si som Gry at det er godt å ha dere hjemme for det er ikke helt det samme å lese om "snuse turene" når ikke dere er der!!
  Ha en fin dag og uke!!

  SvarSlett
 4. Det ser bare helt herlig ut!! Skjønner at dere har kost dere masse, og som du sier, det går når dere veit at go'gutten har det like bra hjemme som dere der nede i varmen!!

  Hva heter det krateret, forresten?

  SvarSlett


Julestemning på fjellet