lørdag 18. april 2009

Jeg beundrer skjæra

 

Da vi hogg det svære Tuja-treet i hagen, ble det mye lysere inne på kjøkkenet, og jeg fikk bedre utsikt fra kjøkkenvinduet. Men skjæreparet ble husløse, de hadde alt ordna seg med ett egg og.

Huff og huff. Egentlig var jeg ,når sant skal sies, glad over å være kvitt dem så nære innpå hus og fuglebrett. (De er grådige i matfatet om vinteren)

Men skjærer gir ikke opp så lett. Nytt hus ble raskt påbegynt – denne gangen i det gamle syrinkrattet som står HELT inntil kjøkkenveggen. Og jeg har ikke hjerte til å ødelegge mer for dem – det får bli som det blir. Se hvor mye de har gjort på 4 dager !

Skjærer 001

Har kommet igang med raking, går fine turer med Kango i skogen, har endelig fått kjøpt meg nye Akustøvler, og i kveld fikk jeg med gubben på kino. “Menn som hater kvinner” – knallbra film og slett ingen skuffelse sjøl om også boka var knallbra. Anbefales !

2 kommentarer:

 1. Skjønner deg godt jeg Berit! Ikke gøy med skjæra helt inntil husveggen, men ikke no' gøy å rasere det nybygde hjemmet dens for andre gang heller.

  Jeg fikk anbefalt AKU -støvler av Nøve. Jeg elsker dem!!

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Vi har vært på kino'n ikveld!
  Kan beundre skjøras bygge-innstats, men den er jo slem og ødelegger andres egg og reir. Så da kan den ha det så godt ;o)

  SvarSlett


Julestemning på fjellet