mandag 20. april 2009

Såååå fine !

 

Kango er blitt storebror (halvbror). Gjett om ikke jeg har lyst på valp ! Men Kango sier klart fra, han vil være enebarn… Og Gunnar er veldig enig.3286_79082057302_534537302_2138934_278947_n[1] 3286_79083922302_534537302_2138948_4725025_n[1]

Han her skal fly til Sortland 3. mai…

8 kommentarer:

 1. ååå så utrolig vakre...elghundene stiller jo på lik linje med lappisene...synes nå jeg:o) når det gjelder skjønnet vel og merke.

  Leste om skjærene i treet:) En kineser fortalte meg en gang at en må velsigne skjærene som slår seg ned på huset el lignende, de bringer vistnok med seg lykke og velstand.
  Jeg har selv jaga skjærer bort, fortalte ham den historien og han ble helt himmelfallen, tenk jeg hadde ikke forstått...lykke som jeg ikke ville ta imot.
  Jeg spurte da om jeg kunne ordne opp i uføret, da sa han at jeg måtte ta kontakt med dyr... dagen etter kom 2 ekorn bort til meg når jeg gikk tur i skogen:o) tilfeldig...???

  SvarSlett
 2. Pussig historie fra Ville :o)

  Men Berit, er Kango og Gunnar heeelt sikre??

  SvarSlett
 3. Åh, Berit, så vakre små!! Skjønner godt at du blir valpesyk!!! Kan du bruke litt kvinnelist tror du? På Gunnar og Kango altså:o)

  Det var en fin historie fra Ville sin Berit. Jeg liker sånne historier, og vil ikke tro at det er tilfeldigheter! Jeg liker å tro på sånne ting:o)

  SvarSlett
 4. Jeg liker også å tro at det er mer mellom himmel og jord - nå har jeg akkurat gitt adressa til dyretilkhealeren til "pappan" til Børre.. Mht valpene- det er vel best å styre lystene. Jeg har jo egentlig nok med å holde Kango når han ser ei lekker tispe i skiløypa. Har jo hatt en del artig fall i vinter...

  SvarSlett
 5. Det kan virke som om pappa'n til Kango har vondt for å styre seg også ;o)

  SvarSlett
 6. Nei så skjønne valper! Elghundene er vakre ja...skjønner godt du blir valpesyk...men det blir man vel egentlig hver gang en ser en valp! eller er det bare meg?
  Jeg har 2 skjærer som bor i hagen min, det er 5 året de er her nå, og jeg kan ikke akkurat si at jeg liker de...De har forresten tatt livet av 2 kanin unger, og plager vettet av både katten og hundene....

  SvarSlett
 7. Er så enig - valpene er nydelige! Og det er ikke bare du som blir valpesyk, Marianne....

  Skjærene elsker å bo i allètrærne våre....Dem bygger bo om og om igjen - blir aldri lei!

  og at det er mer mellom himmel og jord en vi naer - det er jeg siker på! Artig å høre sånn historier, Ville.

  SvarSlett
 8. Så nydelige valper, skjønner godt at noen og en hver blir valpesyk når en ser sånne nydelige valper. Men er enig med deg tror nok at det holder med en. Vi har Roxie og Disel som er en katt. De to får holde tror jeg....
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett


Julestemning på fjellet