tirsdag 12. mai 2009

Kangos drømmeuke

Dette må vel ha vært en drømmeuke for Kango. I dag kom Vendela kl 7.00, og hun er her fortsatt. Hva de har holdt på med i dag vet ikke jeg . Men etter at jeg kom hjem kl 15 har det ihvertfall vært ro og idyll i hundegården. To trøtte og fornøyde hunder sover og slapper av. Vi har vært på tur i skogen – begge med sele og i tvillingbånd. (Jeg hadde jo to hunder en gang – hadde nesten glemt hvor trivelig det var ) Så har vi rusla rundt husa, og nå sover de søtt igjen.  Så jeg lurer nå på… Enten har de endelig ordna seg, eller de er helt utslitt. Det vil vise seg.

Se som de koser seg :

Kango og Vendela 003

Kango og Vendela 005

Kango og Vendela 006

Kango og Vendela 007

Kango og Vendela 001

6 kommentarer:

 1. Så herlige bilder av to glade og fornøyde hunder Berit! Jeg krysser fingrene for resultater....:o) Tror du at du får overtalt "gubben" til å ha en valp etter Kango og Vendela? Han som var læremester og alt?

  SvarSlett
 2. Vi får nå se.. men vi har bestilt hus 2 uker i syden i sept/okt OG betalt flybilletter... Syns det er veldig kos med tispe, hadde det før. De er jo så myke og kosete. Men far og datter er vel evt ikke så lurt ?????

  SvarSlett
 3. For ett vakkert par de er!
  Kan du ikke beholde tispa, og heller gi fra deg valpene...? Så hadde Kango kunne leve herrens glade dager resten av sitt liv!!

  SvarSlett
 4. Jeg må si at Kango har funni seg ei ordentlig berte...får håpe det blir noen barnebarn der, altså..Men at "far" behøvdes i opplæring/innlæring?? Da funket det....

  Se på dem tilfredse blikka....:-)))

  SvarSlett
 5. Du ser ut som ei grom svigermor,Berit. Og det stolte uttrykket til Kango...han lar Vendela sitte nærmest deg tilogmed...gud hvor han er deilig ;o)

  SvarSlett
 6. De er sammen i dag og, og rapporten heimefra sier at de er rolige, så det tyder jo bra....

  SvarSlett


Julestemning på fjellet