tirsdag 5. mai 2009

Vakre Vendela 2

Tirsdag 5. mai ble litt av en dag ! Først gikk vi lang og fin tur med Nalle og Kazy (Cazy ??). Kazy hadde dagmamma for anledningen, og Trille viste oss en fin runde gjennom skogen opp til Vabrua og ned igjen ved Storetoppen. Vi avslutta med en runde på museet – veldig idyllisk og trivelig.

Nes 002 Nes 007

Vel hjemme igjen hadde far gode nyheter : Vendela på Brenno har løpetid og Olaf syns hun bør få et valpekull. Med Kango. Jippiii !, sa Kango. Skal Nalle bli far, vil jeg også … Vendela kom, men hun var nok ikke helt klar enda. Likevel en stormende og litt forvirrende opplevelse for Kango. Koss e re egentle ein gjer detta ? Koffor sprett ho unda me heile tide ?? Koffor står dei der og glor på uss?? Ingen av folka har særlig greie på hundeparring – men vi prøver med nytt møte i dag. Følg med i neste nummer … OBS Vendela er blanding av lapphund,buhund og bordercollie. Litt elghundblod inn i den stamtavla burde vel bli bra ? Eller  ? Og Nalle, hvis dette blir noe av, hvem tror du får peneste barn ? Eller flest barn ? He,he.:)   Som vanlig – ikke veldig bra bilder.

DSCN1344 DSCN1347

DSCN1346

3 kommentarer:

 1. Nei, så moro!! Det blir jo rene babyboomen med hallingfedre nå:o) Dette her blir gøy å følge opp Berit, og jeg håper Kango finner fram og at dama er villig, sånn at vi får se maaaaange bilder av de valpene!!!

  Vi gleder oss litt på forskudd vi:o)))

  SvarSlett
 2. Nøve og Nalle6. mai 2009 kl. 01:27

  Detta blir bra, Kango!!! Det blir fine valper med krøll på halen :o)))

  ps.Vendela var ei skikkelig sneissen dame!

  SvarSlett
 3. Sååå kjekt for Kango da:o) det kan bli noen fine valper det... jeg kommer til å få det travelt i sommer forstår jeg ;o) det blir så mange kull å følge med på...
  Synes bildene var fine jeg...fikk jo med litt sånn småflørting;o)

  SvarSlett


Julestemning på fjellet