torsdag 26. mars 2009

Onsdag 25.mars-Gutta “ruler” i Nes

Endelig treff med Nalle og Mozart igjen – Kango var lykkelig. Vet ikke hvor glad han var for det nye sitron-bjeffehalsbåndet jeg hadde kjøpt, men det virka ihvertfall. Det ble bare et par bjeff, så var han stille. Litt frustrerende for Nalle som måtte stå for all kjeftinga… (Neste gang får han prøve båndet) Positivt å kunne hilse på en fremmed hannhund uten å begynne å bjeffe og provosere på den måten. Gleder meg til å prøve om det virker på skitur også, sist søndag sleit vi med bjeffing i løypa.

Bildene er det Inger Synnøve som har tatt. 

tur 003

tur 011

Her hilser vi på en “mozart “ til – uten å gjø !!!

tur 005_thumb[4][1]

Mye godlukt i grøftene på Nes…

6 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Kango var på en måte ikke helt seg sjøl igår! Sa ikke ett ord til den fremmede collien engang. Lurer på hva han tenkte..??

  SvarSlett
 2. Så koselig å gå på tur med kompiser, og så morsomt at det er tre hann-hunder som koser seg sammen!! Ja, dere ruler nok i Nes, kan jeg tenke meg!

  Morsomt at bjeffehalsbåndet virket så bra. Jeg kan bare blåse på nesa til Fant, så blir han stille! Bare så vanskelig å gjøre det i alle "bjeffesituasjonene". :)

  Mvh Hilde

  SvarSlett
 3. Hei navnesøster,
  Har jo lest om både deg og Kango på Nøve sin blogg, på tide å legge igjen en kommentar nå synes jeg, da jeg/vi har fått vår egen blogg:o)

  Kjekke og flotte er de alle 3 hannene, Det må jo bare være kjekt at de går så godt ilag. Hvordan er de med med hverandre når der er tisper i nærheten, fremdeles like gode venner?:o)
  Ruler er et nytt utrykk for meg, innbiller meg at det betyr noe sånt som: gjør seg bemerket/ lager liv og røre?
  mvh
  Berit

  SvarSlett
 4. Med "kvinnfølk" i nærheten blir det ganske sikkert rivalisering, det merka vi da Nalle hadde med Millie på Låplassen. Å "rule" er vel et ungdomsuttrykk (fra engelsk), betyr å regjere-ha makta - styre over... Koselig med kommentar, vi skal finne bloggen din !

  SvarSlett
 5. Hm.. funker det sitronhalsbåndet for å få 4åringer til å lære seg å bruke innestemme tror du? Kanskje vi skal teste det i påska?

  SvarSlett
 6. Du har noen fine ser hundene. gjør de nyte de vandringer på de fra? De're beatiful hundene. Du må være stolte.

  Hundene virkelig er mennesker beste venn. mig og min familie har to små Jack Russel Terriers. Vi namngitt de ældste ett-Maria-Jane, og den yngste av de to er nevnt, lite Anne.

  Du har en stor blogg fylt med mange vakre bilder. takket for deling slik wonderl beste inn din del av verden. har en stor dag.

  SvarSlett


Julestemning på fjellet